VDMU voor de muziek uit

over de toekomst van muziek

colofon

Voor de muziek uit is een initiatief van de Johan Wagenaar Stichting en Fonds Podiumkunsten. Onderstaande redactieleden denken mee over de invulling van de discussieonderwerpen.

Jaïr Tchong

Jaïr Tchong is freelance cultuurjournalist en programmeur. Actuele opdrachtgevers zijn onder andere Mixedworldmusic.com, Buma Cultuur Magazine en VPRO Gids. Als muziekprogrammeur werkt Tchong voor de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Bas Wiegers

Bas Wiegers is dirigent en violist. Hij is een voorvechter van nieuwere noten, heeft roots in de oudere muziek, is nieuwsgierig naar jazz en wereldmuziek, en naar alles wat met muziektheater te maken heeft. Als violist is hij lid van ensemble 7090, als freelance dirigent werkte hij met veel Nederlandse en buitenlandse orkesten en ensembles.  

Sjoerd Bootsma

Sjoerd Bootsma is freelance evenementmaker en producent. Hij is als zakelijk leider verbonden aan Fries productiehuis voor popcultuur De Popfabryk en als artistiek leider aan de festivals Welcome to The Village en Explore the North. Bootsma is een van de oprichters van Podium Asteriks en was lid van het artistieke team dat het bidbook schreef voor Leeuwarden European Capitol of Culture, 2018.

contact

Johan Wagenaar Stichting
www.dagindebranding.nl
info@dagindebranding.nl
Tel: 06-14950656

Fonds Podiumkunsten
www.fondspodiumkunsten.nl
Tel: 070 707 27 00
E-mail: info@fondspodiumkunsten.nl

Website
Maurits de Bruijn